Brf Sätra Äng | 716418-6442

Bredband, TV & Telefoni

Bredband

Fastigheten är ansluten till Telia's fibernät. Alla boende har en hastighet på 10 Mbit/s. Mot en extra avgift kan du beställa upp till 100 Mbit/s. Vid beställning eller felanmälan ta kontakt med Telia.

Det här ingår i Telia Bredband FiberLan

  • Snabbt, säkert, stabilt bredband 10 Mbit/s
  • 5 e-postlådor à 200 MB
  • Kostnadsfri support
  • Säker lagring 2 GB (cirka 1000-2000 digitalfoton)
  • Automatisk installationshjälp och supportassistent
  • Automatisk backup via internet
  • Enkel självadministration via www.telia.se/minasidor
  • Dynamisk ip-adress (fast ip-adress kan beställas som tillval)

Surfa säkert med Telia Säker Surf

Maskar, virus, trojaner. Det kryllar av dem ute på vida webben. Därför vill vi påminna dig om att använda vårt säkerhetspaket Telia Säker Surf.

Pc-versionen av Telia Säker Surf kan även kompletteras med tillvalet spam- och föräldrakontroll. Om du behöver mer än en Telia Säker Surf (om du har flera datorer som du vill skydda) så betalar du normalpris för dessa licenser.

Var rädd om dina filer

Har du familjefoton, viktiga dokument eller något annat på din dator som du är rädd om? Något som när som helst kan sköljas bort av en hårddiskkrasch. Se då till att använda Säker Lagring: 2 GB lagringsutrymme på Telias säkra server, vilket kan översättas till ungefär 2000 foton. Det ingår också helt utan extra kostnad.

TV

Föreningen är ansluten till Telia's kabel-TV nät. Basutbudet ingår i avgiften för lägenheten och levereras via det traditionella vägguttaget. För de boende som önskar få digital-TV går det att beställa hos Telia till en extra kostnad. Vid störningar i det analoga TV nätet skall en felanmälan göras till Styrelsen.

De kanaler som finns i utbudet 2015 är:

SVT1
SVT2
TV3
TV4
Kanal 5
TV6
TV7
TV8
Kanal 9
TV10
Discovery
Kunskapskanalen
Barnkanalen/SVT24
TV4Sport
Eurosport
MTV
YLE

För mer information om digital TV kontakta Telia.

Senast uppdaterad 2015-07-09.

Telefoni

Telia Bredbandstelefoni fungerar i stort sett som fast telefoni. Du får ett helt vanligt telefonnummer och ringer med en vanlig fast telefon. Du kan enkelt föra över ditt nuvarande abonnemang och du betalar endast för samtalskostnaden. I varje lägenhet ska det finnas 2 st boxar. En som är router för all trafik och en som är dedikerad för IP-Telefoni. Dessa boxar skall lämnas kvar i lägenheten vid flytt.

Bredbandstelefoni med bredband via fiberlan från Telia.

Ring Telias kundtjänst på 020-755766 så hjälper de dig att flytta ditt nuvarande abonnemang.