3 okt 2020

Välkommen till Brf Trepunktnoll

Av John Severinson | 2020-10-03 12:04

Hej!

Denna hemsida som du nu ser framför dig är en föreningshemsida åt testföreningen Brf Trepunktnoll som egentligen inte existerar. 

Denna sajt är skapad genom styrelseverktyget Styrelseproffset.se vilket är en interaktiv webbtjänst som förenklar arbetet för styrelsen i en bostadsrättsförening. Med smarta verktyg blir dokumentationen samlad och dialogen med medlemmarna förbättras markant.

Om du vill ha en likadan hemsida som denna till den bostadsrättsförening där du är medlem eller styrelsemedlem så är du varmt välkommen att ta del av mer information på Styrelseproffset.se.

Alla föreningar som registrerar sig får 12 månader gratis så det är gott om tid för utvärdering!

16 sep 2020

Samrådsmöte i kommunen

Av styrelsen | 2020-09-16 10:15

Kära medlem, den 15 november har kommunen kallat föreningens medlemmar till samrådsmöte om kommande vägprojekt.

Då styrelsen kommer närvara är föreningens intressen redan bevakade men om ytterligare medlemmar vill ansluta är ni varmt välkomna. Platsen är kommunhuset, entréplan och tiden för mötet är 15 november klockan 10.00.

15 sep 2020

God jul och avgiftsfria månader

Av styrelsen | 2020-09-15 14:10

Kära medlem,

Om en dryg vecka är det julafton och som en tidig julklapp kan vi nu berätta att styrelsen beslutat att hålla januari 2017 avgiftsfri tack vare föreningens goda finanser. Detta är i huvudsak beroende på lägre driftskostnader under 2016 än förväntat.

Om vi alla hjälps åt att fortsatt spara el, vatten och ta hand om våra gemensamma ytor och lokaler så kan förhoppningsvis denna positiva trend fortsätta och därmed ge fler avgiftsfria månader.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen

28 aug 2020

Information om försenade avier

Av styrelsen | 2020-08-28 07:10

Kära medlem,

Vi har från vår ekonomiske förvaltare Förvaltningsbyrån Fiffel fått information om att hyresavier som skulle skickas ut avseende oktober-december har blivit försenade. Detta beror enligt uppgift på den mänskliga faktorn hos tryckeriet.

Avierna kommer komma per post under den kommande veckan.

Med anledning av förseningen har styrelsen beslutat att inte ta ut några förseningsavgifter för upp till 14 dagar försenade inbetalningar avseende oktober månads avgift.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen genom Helena

7 jul 2020

Trädgårdsdag med hösttema

Av styrelsen | 2020-07-07 11:55

Kära medlem,

På söndag vill vi varmt välkomna dig till en trädgårdsdag med hösttema för att göra vår innergård fin inför den stundande vintern. Vi möts upp vid 11 och arbetar tillsammans en eller ett par timmar innan det bjuds på grillad korv och varm nyponsoppa. 

Redskap finns tillgängliga i föreningens verktygsskjul. Se till att klä dig ordentligt i varma kläder och ta med hela familjen!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen

Navigation