26 apr 2021

Information från styrelsen - april 2021

Av Mia Söderström | 2021-04-26 18:53

Porttelefoni
Nu kan du som lämnat in ditt telefonnummer öppna entrédörren med din telefon. I stället för att lämna ut portkoden, ber du ditt besök slå in ditt telefonnummer på kodboxen och sedan trycka på "Ring/Öppna". Använder du din fasta telefon ska hela numret användas, dvs inklusive 08.

När telefonen ringer, svarar du och kan prata med den som står utanför. Vill du öppna porten trycker du och håller nere 5:an på din telefon. Vill du inte öppna, lägger du bara på luren.

Om något är oklart eller inte fungerar, kontakta Mia Söderström, tel 073-80 51 79 eller epost mia.soderstrom@bredband.net.

Skräp på uteplatserna

Styrelsen har uppmärksammats på att vissa boende slänger ut skräp, snusprillor, fimpar och t o m matrester från sina balkonger utan att ta hänsyn till att de har grannar som bor på marknivå med uteplatser. Vi vill verkligen understryka att detta är absolut förbjudet.

I sammanhanget kan det vara värt att nämna att vårt område och våra utrymmen är allas vårt ansvar. Därför borde det vara naturligt att inte skräpa ner vara sig i trapphus, garage eller utanför portarna.

Cykelmärkning

Vi påminner om att ta bort märkningen på era cyklar. De cyklar som fortfarande har kvar märkningen efter 31 maj, kommer att ställas undan av styrelsen.

Epost-adresser

Styrelsen har vid flera tillfällen uppmanat er att uppdatera er profil i HSB-portalen och lägga in era epost-adresser där. Vi upprepar uppmaningen. Logga in på HSB-portalen och uppdatera din profil.