Nybodahöjden 1 | 769602-0739
11 apr 2016

Kallelse för motioner till årsmöte samt vårstädning

Av Michael Kazarnowicz | 2016-04-11 18:31

Den 25 maj är det dags för årsstämma i föreningen. Om du har saker som du vill att vi tar upp så är det dags att lämna in en motion till oss i styrelsen. Vi vill ha din motion senast söndag 17 april. Du skickar in dina motioner till styrelsen@nybodahojden.se

Vi har också vårstädning lördag den 23 april. Vi samlas vid Styrelserummet i Hus 2 (det som rymmer Nybodaringen 2-34) och fixar gemensamt med allmänna utrymmen och gården. Det brukar vara ett bra tillfälle att träffa alla härliga grannar, och efter vårstädningen bjuder vi på fika.

Sist, men inte minst en påminnelse: vi har inget grovsoprum, och har du sopor som det inte finns behållare för så ska du inte bara ställa ner dem i soprummet och hoppas på att någon löser det. I hus nummer 2 har någon till exempel ställt ner burkar med målarfärg.  Det finns en återvinningsstation i Östberga dit man kan köra grovsopor. Det du kan slänga i våra soprum är: kartonger och pappersförpackningar, papper och tidningar, metallförpackningar, färgat och ofärgat glas, batterier, glödlampor (av både äldre typ, energilampor och LED-lampor), matavfall, plastförpackningar och brännbara hushållssopor.  Om du är osäker, fråga gärna någon av oss i styrelsen. Har du något du tror någon annan kan få användning för, använd gärna Facebookgruppen "Vi på Nybodahöjden" för att ge bort det istället för att lägga det i soprummen.