Nybodahöjden 1 | 769602-0739
17 jun 2018

20 års jubileum på höjden Lördagen den 8 september

Av Peter Engström | 2018-06-17 19:45

Nedan information kommer från Nybodahöjden Samfällighetsförening och som vi vill förmedla.

Sätt ett kryss i Almanackan för Lördagen den 8 september. Då blir det 20 års jubileum här på höjden.

Vi vill att ni redan nu vet om att detta är på gång och inträffar dagen innan valdagen. Fota detta program med mobilen, sätt en post it lapp på kylskåpet redan nu så du och familjen inte missar detta datum.

Så här ser programmet ut

10.00 Nybodaloppet för alla barn och unga släktingar och besökare som är upp till 10 år - målgång med lite fika i Hästskon. Anmäl redan nu  om du vet  att du har barn som vill vara med till ann.kajsten@gmail.com, så vi kan planera ungefärligt antal festis drycker och medaljer  till alla som kommer i mål.

13-15.00 Utställning och bokbord  inklusive nyskriven bok av Mats Egelius  om Nybodahöjden - lite minglande  och möjligthet att  träffa några av  dem som skapade/ ritade området.

15.00 Mats Egelius, White arkitekter gör en Rundvandring som startar vid konstverket.

17.00 planerar vi för en picknick som startar med gästtalare  på stora gräsmattan  i Idaborgsföreningen. Mat och dryck  tar vi alla med själva.

Vi återkommer med uppsatta program  på olika platser i området och försöker  nå ut via  mail och sociala medier  när det närmar sig.

Hjärtligt välkomna  önskar festkommittén

Gunilla Zetterlund, Ann Kajsten, Kriss Holmberg, Anne Marie Gustafsson, Maria Prigorowsky

Vill du vara med och jobba för jubileet hör av dig till Gunilla  som är sammankallande  för gruppen, k.g.zetterlund@gmail.com tfn 073 678 68 12