8 okt 2023

Höststädningen är i gång!

Av Caroline Lundberg | 2023-10-08 20:25

Nu inleder vi höststädningen på Nybodahöjdens grönområden och gator. Städningen kommer att ske löpande framåt, främst med fokus på att hantera fallna löv och att hålla rent på gator och gångar. Vi hoppas det dröjer ett tag till men avvaktar kommande köldknäppar innan den stora lövupptagningen i området sker, senast i mitten av november.

Höst-hälsningar

Caroline & övriga i styrelsen


1 okt 2023

Miljöstugan målas och tvättas! vecka 40-41

Av Caroline Lundberg | 2023-10-01 20:00


Nu är arbetet med att fräscha upp Miljöstugan i full gång!

 Miljöstugan repareras, plankor har byts ut och målning av utsidan pågår.

Mån-ons denna vecka kommer interiör väggar tvättas och målas.

Veckan därpå mån-tis kommer golvet att målas med tvåkomponents färg.

Kärlen kommer att flyttas ut under tiden. 

Vi hoppas ni alla har överseende med detta och att vi alla hjälps åt med att få detta att fungera smidigt under tiden!


Ha en fortsatt bra höst önskar Styrelsen! 




17 sep 2023

APCOA Parkeringsfakturering...

Av Caroline Lundberg | 2023-09-17 16:14

Om du som parkeringskund hos APCOA fått mejl om månadsinbetalning ska du ignorera det mejlet. APCOA skickade det felaktigt till parkeringskunder på Nybodahöjden. 

Vi fortsätter att ha kvartalsinbetalningar.

31 aug 2023

Vill du arbeta för möjligheten att ladda elbilar på Nybodahöjden?

Av Caroline Lundberg | 2023-08-31 19:23


På stämman i maj 2023 beslutades att styrelsen ska ansöka om en omprövning av samfällighetens anläggningsförrättning , i syfte att i senare skede kunna fatta beslut om installation av laddningsmöjlighet (el) för fordon. Ansökningsförfarandet pågår och under den tiden vill styrelsen undersöka alla olika alternativ på tekniska lösningar för en framtida laddningsmöjlighet.

Vi söker därför efter dig som skulle vilja ingå i en arbetsgrupp som tillsammans med oss i styrelsen driver frågan vidare.

Hör av dig till styrelsen på adress styrelsen @nybodahojden.com

8 jun 2023

Årets föreningsstämma

Av Stefan Larsén | 2023-06-08 08:33

Onsdagen den 24 maj 2023 var det dags för den årliga föreningsstämman i Nybodahöjdens samfällighetsförening. Stämman hölls även i år i närliggande Årstadalsskolans matsal. 

Mötet öppnades av styrelsens ordförande Anna-Karin Högberg, och till ordförande för stämman valdes Marcus Bäckström. Till sekreterare valdes Stefan Larsén.

Den avgående styrelsen presenterade sig själva och sina respektive roller, och några av de arbetsuppgifter som har genomförts under året. Därefter avhandlades styrelsens förvaltningsberättelse, årsredovisningen och revisionsberättelsen.

Stämman fastställde den resultat- och balansräkning som redovisades i årsredovisningen och godkände styrelsens förslag till resultatdisposition, varefter den avgående styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

Styrelsens två förslag om att höja styrelsearvodena och ansöka om en omprövning av anläggningsbeslutet (för att i ett senare skede kunna fatta beslut om installation av elbilsladdare) godkändes av stämman. De två inkomna motionerna från medlemmarna beslöts sedan av stämman att anses besvarade eller att lämnas utan åtgärd.

Valberedningens representant Magdalena Håkansson redogjorde för valberedningens arbete och presenterade sedan förslaget till ny styrelse. Förslaget antogs av stämman, och den nya styrelsen ser ut som följer: Anna-Karin Högberg, ordförande, Eva Karlsson, Camilla Almgren, Caroline Siwerz, Anna Palmberg, Simon Gate, Jenny Deurell, Jesper Kajsten och Caroline Lundberg.

En närmare presentation av den nya styrelsen och ledamöternas respektive ansvarsområden kommer senare.

De avgående styrelseledamöterna avtackades innan mötet avslutades. 

Årsmötesprotokollet i sin helhet hittar du här.