Trummens Strand BRF | 769633-0039

Välkommen till Brf Trummens Strand

Fastigheten Trummens Strand är en av Europas största träbyggnationer som ligger fint belägen vid sjön Trummen i Växjö.

Alldeles intill fastigheten går promenadstråket som tar dig runt sjön, förbi Växjö Universitet och Teleborgs slott.

Under 2019 anläggs en park och badstrand intill fastigheten. Inom gångavstånd finns mataffär, apotek, vårdcentral, samt goda bussförbindelser ner till Växjö City. Det går även bra att ta en promenad eller cykel de ca 2,5 km till centrum utmed Växjösjön på en sammansluten gång/cykelbana.

Fastigheten som kommer vara helt färdigställd i slutet av 2019 innehåller 3 stycken bostadsrättföreningar med parkeringsgarage, cykelförråd, gemensamhetslokal, förskola och en verksamhetslokal.

Bostadsrättföreningen Trummens Strand består av 3 hus (hus 2, 4 och 5) som ingår i etapp 1 av 3 planerade byggetapper. Bostadsrättsföreningen upprättades november 2018. Övriga etapper planeras vara inflyttningsklara sommaren och vintern 2019.

Bostadsrättföreningen Trummens Strand är den största av de tre föreningarna i fastigheten innehållande 51 lägenheter. Samtliga lägenheter i föreningen har egen parkering i garage. Föreningen kommer tillsammans med övriga bostadsrättföreningar att ha tillgång till gemensamhetslokal med tillhörande kök och lounge. I anslutning till detta kommer det att finnas övernattningsrum. Gemensamhetslokal beräknas vara klar i november 2019.