30 aug 2023

Nyhetsbrev finns i brevlådorna

Av Sofie Lundell | 2023-08-30 22:41

Hej alla,

Nu finns det ett nyhetsbrev i era brevlådor. Här hittar ni ny portkod från oktober, information om vad som händer med elstödet, planerade och genomförda underhållsarbeten, save the date för städ- och trivseldag den 15 oktober med mera. 

Hälsningar,

Styrelsen

28 aug 2023

Mobil KLC Maxi kommer på besök

Av Patrik Engvall | 2023-08-28 08:36

Nacka Vatten och Avfall ställer upp en mobil återvinningscontainer utanför ICA under kommande söndag.
Här kan du både lämna material till återbruk och återvinning samt kliva in i dess eventcontainer och fynda prylar, leksaker och böcker gratis i fyndhörnan.

OM DEN MOBILA KRETSLOPPSCENTRALEN

Nacka vatten och avfall har som mål att öka andelen avfall till återbruk och materialåtervinning. Vi vill även verka för en hög servicegrad och ökad kundnöjdhet samt underlätta för dig som inte har tillgång till bil. Med de mobila kretsloppscentralerna vill vi göra det enklare för dig som Nackabo att lämna ditt avfall för återvinning.

De mobila kretsloppscentralerna tar emot i princip samma typ av avfall som kan lämnas på de vanliga kretsloppscentralerna och det finns en rådgivare och en kemist med på plats. Större mängder och skrymmande avfall ska på grund av platsbrist lämnas till kretsloppscentralen i Boo, Älta eller Östervik.


Söndag 3 september kl. 10-16: Ö Finnboda (Torget vid ICA Nära)

www.nacka.se/nackavattenavfall/avfall/lamna/mobil-kretsloppscentral/

18 aug 2023

Information till boende

Av Sofie Lundell | 2023-08-18 07:24

Den 18 augusti kommer Vårsta mur och puts för att laga och måla grövre sprickor i fasad och stödmur runt husen. Arbetet beräknas att färdigställas under dagen.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen