10 dec 2021

Nyhetsbrev december 2021

2021-12-10 18:39

Brandsäkerhet

Under denna tid på året är fler ljus än vanligt tända. Vi vill därför påminna om att vara extra noggranna med att släcka alla ljus när ni lämnar lägenheten eller går och lägger er. Kolla för säkerhets skull alltid en extra gång.

Snöskottning på gården
Om det så småningom kommer mer snö tar vi själva hand om snöskottningen på parkeringen och gården. Det är allas vårt ansvar att hjälpa till, skyfflar och borstar finns antingen i portarna eller på toaletten mitt emot tvättstugan. Ju fler som skottar desto mindre ansträngning blir det för var och en. Vid sopstationen finns det även sand som kan användas när det blir halt.

Parkering
Tänk på att inte blockera andra vid på- och avlastning, gäller även för hantverkare som anlitas. Där är det viktigt att du som boende kommunicerar vad som gäller. Det är viktigt att vi visar respekt för varandra så att alla kan komma in och ut.

Vinterförvaring av cyklar
Cykelförrådet på bottenplan är till för de som använder sin cykel dagligen. Om du har en cykel du önskar förvara inomhus under vintern så finns det plats uppe på vinden, skicka ett meddelande till styrelsen så ordnar vi en plats åt dig.

Tvättstuga
Vill påminna om de trivselregler som satts upp för tvättstugan. Boka endast en tid åt gången och se till att städa efter dig när du är klar. Sopor förutom ludd och så vidare slängs inte i tvättstugan, utan ta med dig dessa när du lämnar. Trivselreglerna hittar du under A-Ö på föreningens hemsida A-Ö - Brf Fredhälls Gård 3 (brftorget.se) och de sitter även uppe utanför tvättstugan.

God Jul!
Slutligen vill styrelsen passa på att önska alla medlemmar en riktig God Jul!