26 aug 2021
Höststädning 16 oktober kl 10-12

Höststädning 16 oktober kl 10-12

2021-08-26 09:00

Nu är det dags för höststädning!

Välkomna lördag 16 oktober kl 10-12

Vi samlas som vanligt på baksidan om hus 2 (mot Årstabergsvägen) och fördelar arbetsuppgifter. Nya luftfilter till värmeväxlaren finns att hämta för den som önskar.

Vi tar hand om våra gemensamma ytor såsom soprum, källargångar, grönytor, buskar och planteringar.

Vi behöver alla hjälpas åt och göra en insats. Om någon inte kan delta just denna dag, finns säkert något att göra en annan dag och på så sätt bidra till allas vår trivsel.

Väl mött!

Styrelsen

19 aug 2021

Inventering av cykelförråd 28 augusti

2021-08-19 14:31

Vi vill påminna er om att cykelförrådet i första hand ska nyttjas av boende som inte har eget uteförråd och som regelbundet använder sin cykel.

Ni som bor på ovanvåning/har eget uteförråd ombeds att flytta era cyklar. Vi är även tacksamma om ni som långtidsförvarar era cyklar utan regelbundet nyttjande ser över möjligheten att förvara er cykel i eget källarförråd.

Alla cyklar i cykelförrådet ska vara upphängda på avsedda väggkrokar för att underlätta allas åtkomst till sin cykel. Det finns tyvärr inte utrymme att förvara lådcyklar och cykelvagnar i förrådet.

Lördag 28 augusti ska alla cyklar i förrådet vara uppmärkta med namn och adress. 

De cyklar som inte är märkta och upphängda kommer att flyttas till annan plats och återfås mot beskrivning efter kontakt med styrelsen.

Tack!

Styrelsen