Nybodahöjden 1 | 769602-0739

Styrelsen

I stadgarna står om styrelsens sammansättning följande: Styrelsen består av lägst tre och högst fem styrelseledamöter och två till fyra suppleanter. Ordförande, övriga styrelseledamöter och suppleanter väljs av föreningstämman. Ordförande väljs för ett år. Övriga styrelseledamöter och suppleanter väljs för högst två år

Styrelse 2018-2019
Peter Engström
Nybodaringen 71

Irene Rikkinen
Nybodaringen 61
  Jakob Toresbo Nybodaringen 30

Christine Gordon
Nybodaringen 23

Christer Löfgren
Nybodaringen 28

Sofie Persson
Nybodaringen 63

Gunnar Aldestam
Nybodaringen 27

Sofie Eggeborn Nybodaringen 3

Du kan även maila till styrelsen genom att använda e-postadressen styrelsen@nybodahojden.styrelseproffset.se

Karta över Nybodahöjden med information om vår förening

På Nybodahöjden finns följande föreningar, som alla är del av samma samfälligheten:
1. Brf Nybodaberget
2. Nybodaterassen
3. Brf Nybodahöjden 1
4. Samf Idaborg
5. Samf Grönbrink
6. Nybodaringens samf
7. Brf Söderutsikt
8. Brf Gryningen
9. Brf fågelsången

Stadgar och ordningsregler

Samfälligheten

Vår bostadsrättsförening är medlem i Nybodahöjdens samfällighetsförening. Samfälligheten är ett samarbetesorgan för de föreningar och egnahem som finns på Nybodahöjden. Samfälligheten handlägger Nybodahöjdens gemensamma anläggningar såsom gator, ledningar, markparkeringar m.m.

I styrelsen för samfälligheten finns vår förening representerad av normalt två personer från vår egen styrelse. Här kan du anmäla dig för nyhetsbrev från samfälligheten.

Dokument rörande samfälligheten

Senast uppdaterad 2018-06-19.