26 jun 2021

Årsstämma och förvaring av cyklar

2021-06-26 19:25

Vi vill påminna er om att lämna era poströster senast måndag 28 juni inför årsstämman som äger rum dagen efter. Alla till stämman hörande handlingar finns i nyhetsbrev publicerat 1 juni.

Vid städdagen påbörjades inventering av föreningens gemensamma cykelförråd. Vi vill påminna er om att förrådet i första hand ska nyttjas av boende som inte har eget uteförråd och som regelbundet använder sin cykel.

Ni som bor på ovanvåning/har eget uteförråd ombeds därför att snarast flytta era cyklar. Vi är även tacksamma om ni som långtidsförvarar era cyklar utan regelbundet nyttjande ser över möjligheten att förvara er cykel i eget källarförråd.

Alla cyklar i cykelförrådet ska hängas upp på avsedda väggkrokar för att underlätta allas åtkomst till sin cykel. Det finns inte utrymme att förvara lådcyklar och cykelvagnar i förrådet.

Lördag 28 augusti ska alla cyklar i förrådet vara uppmärkta med namn och adress. De cyklar som inte är märkta och som inte är upphängda kommer att flyttas till annan plats och återfås mot beskrivning efter kontakt med styrelsen.

Styrelsen önskar er alla en fortsatt fin midsommarhelg!

1 jun 2021
Handlingar till årsstämma 2021

Handlingar till årsstämma 2021

2021-06-01 17:06

Årsstämman kommer som tidigare meddelats att hållas genom poströstning utan närvaro tisdag 29 juni 2021.

Stämmohandlingar publiceras nedan och delas ut i brevlådor.

PS Visste du att du kan ta del av föreningens hemsida och nyheter i mobilen genom appen Min Brf?

Ladda ner, uppge adressen www.brftorget.se/nybodahojden och aktivera pushnotiser om du vill meddelas när styrelsen publicerat en nyhet.